In control met jouw financiële- en IT-processen

Onze expertise

Inrichten van jouw financiële administratie

Zoals bij alle complexe processen is er ook bij jouw financiële administratie eerst een raamwerk nodig dat als basis dient. RaBePro is gespecialiseerd in het inrichten van de administratie, zodat je in het vervolg een groot deel ervan zelf kunt voeren. Ook kan RaBePro je begeleiden met het maken van de juiste keus in software en de modules die daarbij benodigd zijn. Of heb je liever een totaalpakket waarin je alleen de inkoopfacturen hoeft te mailen/uploaden en de verkoopfacturen te maken? Alles kan bij Rabepro.

Groei en grip

Ben je in de loop der jaren gegroeid en heb je het idee de grip op jouw financiële administratie te hebben verloren of heb je het idee dat deze verbeterd/geoptimaliseerd kan worden, dan kunnen wij je helpen om jouw financiële administratie op orde te krijgen/te houden/te optimaliseren. Precies zoals jij het graag ziet. Hierdoor wordt de financiële administratie meer dan alleen maar een verplichting waardoor er ook kansen liggen om nog verder te groeien.


IT en optimalisatie

RaBePro is naast een vol geautomatiseerd boekhoudkantoor ook uw leverancier van maatwerksoftware. Veelal voldoen in organisaties standaard softwarepakketten niet. Bedrijven hebben wel acht verschillende softwarepakketten, missen functies in standaard software of de software is onnodig complex. Het is vaak onmogelijk om dit met een standaard pakket op te lossen. Maatwerk software biedt de oplossing. RaBePro maakt graag een geschikte koppeling of een nieuwe applicatie die volledig voldoet aan de eisen van een opdrachtgever.